Maak een statement in je interieur

Bij Berg en Berg Gorinchem kun je terecht voor alle soorten raambekleding, zoals gordijnen, plissés en horren. Onze uitgebreide collectie raamdecoratie heeft voor elk raam de juiste oplossing om van je huis een comfortabele en uitnodigende plek te maken. Kwaliteit en maatwerk staan bij onze topmerken zoals Luxaflex® voorop! De collecties met een breed aanbod aan kleuren, dessins en materialen bieden talloze mogelijkheden voor iedere woonstijl. Kom langs in onze winkel en ervaar het zelf!

Inspiratie raambekleding

Ontdek onze raam collectie

Ontdek onze raam collectie

Bij Berg en Berg Gorinchem bieden we alle soorten raambekleding aan, zoals gordijnen op maat tot zonwering voor buiten; met eindeloze keuzes kun jij elk raam in je huis naar jouw dromen creëren.

Al je favoriete raam merken

Laat je adviseren!

Meer weten over raambekleding?

Raamdecoratie is de sfeermaker van je huis die, zowel open als dicht, meer verdient dan alleen een bijrol. Er zijn veel verschillende stijlen raamdecoratie met ieder unieke eigenschappen. Ga je voor natuurlijke houten jaloezieën, handige plisségordijnen, luchtige in-betweens of  gevoerde gordijnen? Wij informeren je graag over de verschillende functies.

Houd je van gemak? Verhoog het comfort van wonen op afstand en vertrouw op elektrisch bedienbare raamdecoratie. Met Bliss Motorisation voor NL Label of Luxaflex® PowerView® Automation maak je je leven nét wat gemakkelijker.

Onze interieuradviseurs staan met plezier voor je klaar om je te adviseren welke buitenzonwering het beste bij jou past. Laat je van A tot Z ontzorgen; zo kun jij straks heerlijk genieten op je terras of balkon.

 

Inspiratie

Woon je in de regio Gorinchem, Sleeuwijk en Arkel

Graag adviseren de interieuradviseurs van Berg en Berg Gorinchem jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij de zekerheid van de beste aankoop. Loop gewoon eens binnen bij ons in de winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed adviesgesprek. 

Raam

Bij Berg en Berg Gorinchem bieden we alle soorten raambekleding aan, zoals gordijnen op maat tot zonwering voor buiten; met eindeloze keuzes kun jij elk raam in je huis naar jouw dromen creëren.

Duette shades

Duette plissé shades hebben een dubbele plooi en worden daarom ook wel dupli gordijnen genoemd. Ze bestaan uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Op die manier hebben Duette® plissé Shades een strakke, rijke én elegante uitstraling. Ontdek de complete Duette® plissé Shades collectie bij Gorinchem en de voordelen van ons interieuradvies.

 

Horizontale jaloezieën

Deze raamdecoratie bestaat uit horizontale lamellen waarmee je zelf de inkijk en lichtinval perfect kunt regelen. Horizontale jaloezieën geven je interieur een strakke uitstraling. Ontdek de complete horizontale jaloezieëncollectie bij Gorinchem en de voordelen van ons interieuradvies.

 

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën, het is dé raamdecoratie voor meer sfeer in huis op een moderne en eigentijdse manier. Houten jaloezieën, ook wel houten lamellen genoemd, geven een woonkamer of slaapkamer binnen één handomdraai een natuurlijke en sfeervolle uitstraling. Ontdek de complete houten jaloezieëncollectie bij Gorinchem en de voordelen van ons interieuradvies.

Multishades

Een multishade, ook wel duo rolgordijn of roljaloezie genoemd, is een rolgordijn met twee banen stof voorzien van donker en lichte banen. Ontdek de complete duo rolgordijncollectie bij Gorinchem en de voordelen van ons interieuradvies.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn gordijnen die zichzelf opvouwen bij het openen. Hiermee kun je het gewenste lichtinval regelen. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren en in transparant, semi-transparant en lichtdoorlatende stof. Ontdek de complete plissé gordijn collectie bij Gorinchem en de voordelen van ons interieuradvies.

Shutters

Ben je opzoek naar een bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding voor je interieur? Kies dan voor onze shutters. Dit zijn binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen die je kunt kantelen, wegklappen en zelfs openen. Ontdek de complete shutters collectie bij Gorinchem en de voordelen van ons interieuradvies.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn dé oplossing voor grote raampartijen of shuifpuien. Ze worden ook wel lamellen genoemd. In de collectie vind je verticale lamellen in verschillende materialen, transparanties en lamelbreedten. Ontdek de complete verticale jaloezieëncollectie bij Gorinchem en de voordelen van ons interieuradvies.

Zonwering

In onze collectie bij Berg en Berg Gorinchem vind je voor elk raam een stijlvolle én praktische oplossing. Met de juiste zonwering bescherm je je huis tijdens warme zomerdagen tegen warmte en licht en zorg je ervoor dat het in huis lekker koel blijft. Ontdek de complete zonwering collectie bij Gorinchem en de voordelen van ons interieuradvies.

Gordijnen

Gordijnen maken het interieur helemaal af en zijn absoluut onmisbaar in ieder huis. Met gordijnen creëer je een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Ook zorgen gordijnen ervoor dat de akoestiek in de ruimte verbetert, geven je privacy en isoleren de kamer. Ontdek de complete gordijnen collectie bij Gorinchem en de voordelen van ons interieuradvies.

Horren

Door een hor voor een raam of deur te plaatsen, kan een ruimte op warme dagen toch goed luchten en houd je ongewenste insecten buiten. In onze collectie vind je diverse kleuren, dessins en structuren. Ontdek de complete horren collectie bij Gorinchem en de voordelen van ons interieuradvies.

Inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen zijn echte sfeermakers, ook wel inbetweens genoemd. Dit zijn semi-transparante gordijnen die zorgen voor een prachtige lichtinval in huis. In onze collectie vind je inbetweens van onze leveranciers Kobe, Artelux en ons eigen private label, NL Label. Ontdek de complete inbetween gordijnen collectie bij Gorinchem en de voordelen van ons interieuradvies.

Overgordijnen

Overgordijnen worden met name gebruikt om sfeer te creëren. Daarnaast hebben ze een verduisterende en isolerende functie en combineer je deze vaak met andere zonwering. In onze collectie vind je overgordijnen van onze leveranciers Kobe, Artelux en ons eigen private label, NL Label. Ontdek de complete overgordijnen collectie bij Gorinchem en de voordelen van ons interieuradvies.

Rolgordijnen

Rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel doorschijnend als een verduisterend rolgordijn. Ze zijn vanwege het tijdloze ontwerp en geschikt voor iedere ruimte in huis. In onze collectie vind je rolgordijnen van onze leverancier Luxaflex® en ons eigen private label, NL Label. Ontdek de complete rolgordijnen collectie bij Gorinchem en de voordelen van ons interieuradvies.

Verduisterde gordijnen

Met verduisterende gordijnen kun je een ruimte geheel met de juiste mate verduisteren, maar laten nog wel enig licht door. In onze collectie vind je onder andere verduisterende gordijnen van onze leveranciers Artelux, Kobe en ons eigen private label, NL Label. Ontdek de complete verduisterende gordijnen collectie bij Gorinchem en de voordelen van ons interieuradvies.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn dé ideale oplossing om meer sfeer in je huis te creëren. Vouwgordijnen zorgen voor prachtig gefilterd licht prachtig voor de woonkamer. Maar je kunt ook kiezen voor een verduisterende stof. Ontdek de complete vouwgordijnen collectie bij Gorinchem en de voordelen van ons interieuradvies.